Marian Ahlstrøm Staubo

Marian begynte i Hægland & Svanberg i 2018. Staubo har hovedfokus på føring av regnskap og rapportering, og har fagansvar for lønnsområdet. Hun bistår også klienter med årsoppgjør og ligningspapirer. Staubo jobbet flere år innen markedsføring, salg og administrasjon, før hun startet på regnskapsstudier på Handelshøyskolen BI i 2006 ved siden av jobb.

Fra 2012 til 2018 var Staubo ansatt i Eiendomssenteret AS med ansvar for regnskap fra A til Å for en samlet kundeportefølje.  Hun har utstrakt erfaring med regnskap og prosjektregnskap for eiendomsselskaper, samt erfaring med regnskapsførsel for eiendomsmeglerforetak og konsulentvirksomhet med mer.

Marian har en bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI i Oslo.  Hun har en Master of Marketing fra University of Newcastle i Australia, og en Bachelor of Science, med vekt på forretningsutvikling og økonomi, fra Høgskolen i Østfold. Staubo har vært statsautorisert regnskapsfører siden 2015.

Marian trives godt på tur, både i skog og mark, i nærområdet og på sjøen. Helgene tilbringes gjerne med aktiviteter sammen med mann og barn, eller med gode venner. Hun er ellers glad i en god bok.