Tjenester

Regnskap

Et godt regnskap er utgangspunktet for å forstå om du har lykkes med virksomheten

Hægland & Svanberg baserer alle regnskapstjenester på elektroniske prosesser og automatiserer disse i den grad det er hensiktsmessig. En viktig del av vår leveranse er de faglige vurderingene som utføres av våre ansatte – som alle er erfarne regnskapsførere. Dette sikrer deg trygghet og høy kvalitet på regnskapet til din virksomhet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om ditt regnskap.

Rådgivning

Noen ganger kan selv små justeringer utgjøre en stor forskjell for din virksomhet

Hægland & Svanberg tilbyr rådgivning innen forretningsjus, skatt og regnskap. Spørsmål knyttet til disse fagområdene oppstår som en integrert del av de fleste tjenester vi leverer, og vi forstår betydningen av å la erfarne rådgivere bistå med løsninger. Skatte- og avgiftsrådgivning, samt selskapsrett, utgjør en viktig del av våre tjenester. I tillegg bistår vi med etablering av aksjeselskaper, utforming av regnskapsrutiner og spørsmål knyttet til økonomistyring.

Eiendomsforvaltning

Hægland & Svanberg tilbyr komplett økonomisk forvaltning av fast eiendom

Effektive arbeidsprosesser er nøkkelen til å opprettholde personlig service og samtidig levere et produkt med høy kvalitet. Hægland & Svanberg baserer all eiendomsforvaltning på elektroniske prosesser, og vi kan enkelt tilpasse disse slik at de passer din virksomhet best. Våre effektive arbeidsprosesser frigir deg for tid slik at vi sammen kan fokusere på å gi leietagere eller kjøpere god service.

Vi kan blant annet tilby:
– Regnskap
– Kontraktsforvaltning
– Administrasjon av felleskostnader og leieinntekter
– Rapportering til eiere og offentlige myndigheter