Christer Svanberg

Christer var med å starte Hægland & Svanberg i 2013. Han har hovedfokus på utvikling av selskapets faglige tjenester, samt rådgivning innen forretningsjus, skatt og regnskap.

Christer bistår hovedsakelig profesjonelle investeringsselskaper og Family Offices. Han har ustrakt kjennskap til skattemessige vurderinger knyttet til investeringer og de formalkrav som gjelder ved regnskapsførsel for aksjeselskap. Fra 2016 er Christer valgt som kvalitetskontrollør for Regnskap Norge som, i samarbeid med Finanstilsynet, gjennomfører kontroller knyttet til autorisasjonsordningen for regnskapsførere.

Christer er utdannet siviløkonom med spesialisering i forretningsjus, skatt og regnskap ved Handelshøyskolen BI og har et International Baccalaureate Bilingual Diploma fra Bergen Katedralskole. Christer har vært statsautorisert regnskapsfører siden 2012.

På hjemmebane lever Christer et aktivt liv sammen med sin kone og deres to døtre, noe som gjør at han prioriterer å ha en skarp struktur i arbeidshverdagen. Han er ellers glad i å gå – aller helst gatelangs i byer; og har blitt en ivrig hageentusiast med fokus på det økologiske. Skulle det bli noe tid til overs utover dette, benyttes denne gjerne til styrketrening eller på yogamatten.

Klikk her for å lese Christers innlegg i DN om den norske fritaksordningen.