Trine-Lise Skoglund

Trine-Lise Skoglund begynte i Hægland & Svanberg i 2020. Skoglund arbeider med løpende regnskapsførsel, avstemming og rapportering. Hun bistår også klienter med årsoppgjør.

Skoglund er opptatt av effektivisering og eliminering av mellomledd, noe hun har lært mye om gjennom sin masteroppgave om Lean, som er en filosofi og et verktøy for å oppnå operasjonell effektivitet. Fra endt utdannelse i 2016 og frem til 2020 arbeidet Skoglund som regnskapsfører hos Accountor, hvor hun hadde hovedansvaret for regnskapsføring for en portefølje med kunder i ulike bransjer. Hun har blant annet god erfaring med prosjektregnskap innenfor bygg- og anleggsbransjen. 

Skoglund er utdannet siviløkonom – Master of Science in Business Administration med fordypning i økonomisk analyse fra UiT Norges arktiske universitet. Hun har også bygget på med flere fag innenfor regnskap for å styrke sin kompetanse, og ble autorisert mars 2022.

Skoglund er en gladjente med glimt i øyet i fra nord, nærmere bestemt Lofoten, og setter pris på vakker natur. Hun synes mennesker generelt er veldig interessante, og liker de gode samtalene som gir rom for refleksjon. Hennes guilty pleasure er en god spenningsserie.