Tone Bardal

Tone Bardal begynte i Hægland & Svanberg AS i august 2021. Bardal har hovedfokus på løpende regnskapsførsel, avstemming og rapportering. Hun bistår også klienter med tekniske løsninger knyttet til regnskapsførsel.

Bardal var nyutdannet våren 2021 og hun har tidligere arbeidet deltid og i sommerjobber. Sist bistod Bardal selskapet I.K. Lykke Drift med økonomiske kalkyler for selskapets varer og egenproduksjon, og hun har før dette arbeidet innen bygg og anlegg, samt hos SINTEF Materialer og kjemi. Bardal har i flere år arbeidet som ambassadør for både MOT og EF Education First. Fra sommeren 2015 til sommeren 2016 var hun soldat i hærens 2. bataljon.

Gjennom flere år har Bardal engasjert seg i ulike organisasjoner og verv ved siden av jobb og studier. Hun ble for eksempel valgt til kompanitillitsvalgt i forsvaret og har deltatt i utvalg i studentforeningen ved UiA og fungert som Markedsføringsansvarlig for Børsgruppen UiA i to perioder. Bardal har innehatt flere verv i både CISV Agder og CISV Norge knyttet til økonomi og gjennomføring av sommerleirer for unge. Hun har også vært henholdsvis styremedlem og instruktør i et konsertkorps og for et skolemusikkorps. I dag er Bardal aktiv som skribent for Bookis.

Bardal er siviløkonom med mastergrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen, Universitetet i Agder, og var i skoleåret 2013/-14 elev ved Beech Hill College i Irland.