Tone Bardal

Tone begynte i Hægland & Svanberg AS i 2021. Bardal har hovedfokus på løpende regnskapsførsel, avstemming og rapportering. Hun bistår også klienter med tekniske løsninger knyttet til regnskapsførsel.

Tone var ferdig utdannet våren 2021 og hun har ved siden av studiene arbeidet flere steder: Sist bistod hun selskapet I.K. Lykke Drift med økonomiske kalkyler for selskapets varer og egenproduksjon, og før dette arbeidet hun innen bygg og anlegg, samt hos SINTEF Materialer og kjemi. Tone har i flere år arbeidet som ambassadør for både MOT og EF Education First. Hun har også vært soldat i Hæren.

Gjennom flere år har Tone engasjert seg i ulike organisasjoner og verv ved siden av jobb og studier. Hun ble for eksempel valgt til kompanitillitsvalgt i forsvaret og har deltatt i utvalg i studentforeningen ved UiA og fungert som Markedsføringsansvarlig for Børsgruppen UiA i to perioder. Tone har innehatt flere verv i CISV Agder knyttet til økonomi og gjennomføring av sommerleirer for unge. I dag er Tone aktiv som skribent for Bookis.

Tone er siviløkonom – Master of Science in Business Administration med fordypning i økonomisk styring – fra Handelshøyskolen, Universitetet i Agder, og var i skoleåret 2013/-14 elev ved Beech Hill College i Irland.